Ta bort mjuka kuddar där vingen suttit?

Hej! Tog bort vingen på min Nissan för den var av skumgummi modell Men under den satt remsor med mjuka kuddar för att skydda mot skav antar jag. Detta ser inte bra ut så jag vill få bort dom, men bilen är från 88 så de har hårdnat en del och går inte att dra bort. Testade med varmluftpistol men det hjälpte inte mycket. Värmde ändå så jag brände mig när jag tog bort material. Vilket sätt är bäst att få bort sånt här? Finns det något medel som mjukar upp dem och löser upp limmet utan att skada lacken? Och vad ska jag använda för att få bort de rester som är kvar där jag fått bort material? Tacksam för svar MVH



Svar på inlägget: Ta bort mjuka kuddar där vingen suttit?



Testa blåsa på med högtryckstvätt å riktigt varmt vatten ett bra tag. För att få bort resterna från limmet skulle jag akta mig för starka medel då lacken lätt blir matt om du gnuggar in det, testa försiktigt med t-röd till en början, borde inte göra nån skada då det inte är så jätte starkt.


Joo men vesst: http://www.garaget.org/forum/viewtopic. . 9#p1936869


ja tog silikonborttagningsmedel på min bil gick riktigt lätt att få bort det då


Varmluftpistol fungerar, värma sen dra bort.


Felaktig förfrågan. Länken du följde är inkorrekt eller utdaterad.


Jag brukar alltid ta limbortagningsmedel från biltema eller okq8 eller t-röd om jag har något sådant att ta bort. Funkar fin fint. Prova med det.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka