Svärta ner kantlister?

Ganska bra, men man får väl dra på det än gång på våren och en gång på hösten om man ska vara duktig brukar göra det i samband med vaxningen.



Svar på inlägget: Svärta ner kantlister?



Jag la på för en vecka sedan men det blev helskumt på min lister. Blev alldeles flammiga. Precis som det har dunstat bort på vissa ställen och andra ser ut till att fortfarande vara blöta. Någon som vet vad jag gjort för fel? Edit: kanske ska berätta hur jag gjorde också Först strök jag ut ett jämnt lager med en torr trasa och låt det torka in en stund. sen skulle man eftertorka precis som det stod på förpackningen och när jag kom ut i garaget dagen efter så såg det ut som det gör nu. Gick inte att tvätta bort det heller.


Jag använder kopiösa mängder Turtle black chrome. Nyckeln är just att använda mycket mer än man tror. Sedan fungerar deras sprayburkar bra med. Anv mycket och eftertorka noggrannt bara!


vinylglans AKA. bumpershine. fungerar även på inredning. men inte RATTEN


silikonspray är ett annat alternativ, men går ju med lite vad som helst, testa inte med rapsolja blir kladdigt å jävligt av det. smart tänkt där med värmepistol


säg inte silikonspray så att "Speedman" hör. Han gillar inte det


Jag använder Concept Vista.. funkar riktigt bra.. Beställes över nätet


Nepp, de e inte speciellt bra för den delen heller :p *Speedmans inlägg angående Silicon-sprayer* Varför uttala sig om något man inte vet tillräckligt om? roll Du får ursäkta, men silikon ska man hålla sig HELT borta från fordon som kan behöva lackeras om i senare tillfälle. Vill lackeraren vara riktigt hård om han får reda på detta, så kan han tacka nej till lackjobbet. Kan lackfirman tjäna mer på, än att få silikon i lackboxen. Som sedan smittar av sig på flera lackjobb efteråt sedan.


men herregud det går ju att demontera listerna, för byter man färg på bilen vill man väll fan inte ha original lacken kvar under listerna?


nej, men silikonen kommer att hamna på lacken också





Once you go black, you never go back! Bumpershine funkar halvtaskigt tycker jag, snyggt i en dag sen ser det småtråkigt ut igen. Plus att det är jävligt att få på plåten, drar ju till sig damm eftersom det är så fett. Beroende på vad du har för typ av lister så finns det annars svart vinylfärg att köpa, det skulle kunna funka om du gör ett bra förarbete! Eller så river du bort listerna och lackar om dom helt och hållet!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka