Lackbättring på röd bil, göra det så osynligt som möjligt?

Det är så att jag har gjort en rostlagning ovanför ena skärmkanten på min bil men det vart en ful skarv då lacken på burken inte stämde riktigt överens med lacken på min bil så jag tänkte göra om det med originallack på burk. Men det är så här att lagningen blir lite synlig även med originallack då en skarp skarv träder fram när man polerar upp den dimmade skarven mellan ny och gammal lack, dock är nyansskillnaderna ganska små men dem syns fortfarande. Så jag tänkte ifall man lackar om men originallack på burk som e den färgen som har minst nyansskillnad mot originallacken och dimmar ut skarven, sen kör man ett par lager klarlack över istället för att polera bort den dimmade skarven? Då borde den dimmade skarven bli blank istället för att en blir en skarp skarv när man polerar. Detta gäller röd solid lack



Svar på inlägget: Lackbättring på röd bil, göra det så osynligt som möjligt?



ska du först lägga den röda fårgen och sedan klarlack på hela panelen(eller vad det är som du lagat)eller bara klarlacka skarven och använder du 1-k eller 2-k klarlack isåfall?


jag tänkte lägga den röda färgen först och sen när den torkat kör jag klarlack på den nya färgen och ca en halv decimeter utanför den nya färgen, Sen tänkte jag köra rubbing,polish o vax över den klarlackade utan och runt omkring.


tänkte köpa färg på opel på måndag. Hur ska jag göra lagningen så osynlig som möjligt. Hade gjort en lackbättring på c-stolpen i höstas och skarvern är i princip helt osynlig! Jag vet inte hur jag lyckades. Men när jag har lackat på andra ställen och sen polerat bort den dimmade skarven så blir det bara en ful skarp skarv? Hur går det till? Så istället för att polera ska jag klarlacka istället innan jag polerar innan? Blir nyansskillnaden mindre med klarlack? Vill har en bra besskriven guide på hur jag går tillväga för dem guiderna jag har läst har jag inte fattat så bra:P Som sagt så är det solid röd lack



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka