Nyansskillnad från klistermärke inne i bilen

Hur kan man få bort nyansskillnader efter klistermärken på exp konstläder? Bilen är en v50 och märkena är från airbagmärke och bilbarnstolklistermärke tror jag. Sitter ovanför handsfacket. Eller ska man klistra dit nya märken, var får man isåfall tag på dessa? I nuläget ser det inte så roligt ut, liksom ljusare där klisterlapparna suttit..



Svar på inlägget: Nyansskillnad från klistermärke inne i bilen



Testa å putsa upp med vinylglans eller liknande!


Går det att ta lös biten som klistermärkena satt på? Kanske kan vara lite för riskabelt på en så pass ny bil, men jag det har hänt en gång för mig på en gambil, jag plockade bara lös den biten och rengjorde med t-röd, sen tog jag en sprayburk med ungefär samma färg och målade på! Funkade då iallafall Fast om du ska göra det, se till att färgen fäster på underlaget . Annars kan du ju göra en jätte enkel lösning, om du inte tycker originalmärkena är jätteviktiga, sätt dit nåt snyggt krommärke från jula !


Går förmodligen inte att få bort den nyansskillnaden, klistret har "sugit åt sig" pigmenten från panelen. Har haft med ett gäng TAXIbilar att göra och där har vi eller rekondfirmor inte kunnat återställa plasten efter prislistorna.


Okej, jag får väl leva med det då.. tack för svaren iallafall!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka