Bil rekonder

Fick du kvitto ? nja söker nog någon som annvänder lite mer proffsiga maskiner för en riktig polering



Svar på inlägget: Bil rekonder



Om det nu är så att du tänkt få bilen polerad och sen lägga lackskydd själv så kan man ju fundera på vissa saker. Om du tänker lägga vax/lackskydd själv, varför kan du då inte städa den invändigt själv också? Omöjligt att säga ett pris för det du frågar, med tanke på att alla firmor räknar med att även lägga lackskyddet. Jag hade inte ens tagit på mig ett sådant jobb, att få torka av vax/lacksskydd är belöningen som gjorde det värt att ha polerat och fixat med en bil i 10 timmar. Mvh. David.


Ja för17, kollade upp dom nu, det är ett registrerat företag. Dom hade lite dyrare tvättar också, med vaxning och polering tror det gick på 350, då var det allt jag raäknade upp förut + asfaltsbortagning, motortvätt och smörjning av lister.


Vad är det man säger ... Man får vad man betalar för


Ja så äre ju. Fast jag tror inte du hittar nån som är villig att göra allt de där för 100kr utan att leta ett bra tag...


Är du fullkomligt dum i huvudet? Det finns inte ett jävla företag i världen som gör det du rabblar upp för 350kr. En tvätt ligger på dom pengarna. Polering kan du få för 1000-2000kr med lackskydd så ligger de på 2000-5000kr beroende på vilket företag du väljer. Men de är klart det ingår ju polering i Statoils diamanttvätt, det var kanske där du lämnade in din bil?


Hmm vad är problemet jill skrev jag fel ? eller har jag glömt något hehe,,,,,,,,, räcker dom


Nix tänker inte lägga försegling själv men vill se hur priserna skiljer sig över landet en full rekonder kan i stockholm kosta upp mot 10 papp medan du i min region kan få hela kittet för fyra tusen för samma sak och matrial


Jag har läst de du skrev ett par gånger nu, men kan ändå inte förstå varför du använder den tonen du gör.. Du kanske blir arg för att du misstänker att jag sitter här och ljuger, men så är inte fallet, grabbarna har ingen hemsida, men googlar du på Golden Bilvård så kan finns det nr och kontaktuppgifter, ring och hör med han om du inte tror mig sen kan du komma med påhopp och otrevligheter... Och ja, jag vet att en lackförseglning är dyrt, tror det gick på 1500-2000kr hos dom. (Nej jag är inte fullkomligt dum i huvet!) MVH David


dam sugare dammsugare Ville du ha med polering av lacken? Skulle de vaxa den?





Helt sant. Hellre kvalitet före kvantitet för min det. Men du fick helt klart Sveriges billigaste handtvätt


Haha nu fattar, Nix ville se hur pris bilden ser ut över landet som du vet eller har sett så kan jag polera rätt bra själv hehe


En polering för 350kr på en firma går inte att få därav mitt påhopp. Riktiga medel ligger nästan på dom summorna. Mvh


Gött! Billigast o bästa att polera själv, då har man bara sig själv att skylla om det går snett *haha* och så blir det precis så bra som man anstränger sig till!


Jaha jaja men då var det ju helt befogat....


Ehm. Skärpning. Nog för att du inte behöver hålla med, men din samtalston är långt under vad vi accepterar här. Det blir en varning nästa gång.


150 spänn tror ja de står på reklamskyltarna de har ute vid Marieberg för deras stora tvätt. Har funderat på att åka dit nu te våren så de får tvätta av min extremt skitiga bil Du va hyffsad nöjd med resultatet iaf sa du?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka