Hjälp! Rengöring av elaka smutsfläckar på skinnet

Hej. Har två relativt stora skitiga fläckar i baksätet som jag verkligen vill ha bort. Eller ja, ett bra medel som rengör ordentligt då jag tänkte fixa till hela skinninredningen. Har prövat med Turtle Wax´s beige flaska och det funka inte. Hur är Autosmarts Leather Cleaner? Var ju rätt bra pris på den flaskan. Har hört ngt om sadelrengöring till hästar b.la.? Mvh



Svar på inlägget: Hjälp! Rengöring av elaka smutsfläckar på skinnet



är också intresserad av ett bra medel till att ta bort fläckar på skinn. Hoppas det kommer upp lite bra förslag i denna tården:)


Istället för att slänga ut en massa pengar till ingen nytta på olika medel så kör till en rekond firma så fixar dom det. vi har massor med olika medel för rengöring och för riktigt svåra fläckar har vi en trissa till polermaskinen som verkligen gnuggar bort all skit tillsammans med grovrent.


Finns en liten svamp som de flesta bilvårder har som är tillverkad av isolering ån en flygplansvinge, helt otrloig svamp som man bara gnuggar lite med grovrent medel sen torkar av med trasa. Tror det står AnnA på den eller något iirc. Vi har den och funkar kanon.


jo men vissa av rekondfirmorna har drömpriser. jag frågade Ditec hur mycket dom skulle ha för en skinnbehandling till min bil, det skulle kosta 9000:- så nej tack. jag använder Meguiers Leather Conditioner och det funkar kanon!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka