Polerat volvon men har frågor

Då borde det ju kunna bli ett rätt bra resultat för hand med iaf. Men då är ju frågan ska jag göra så som jag skrev tidigare? har inte råd med någon maskin just nu då jag lagt ut en del på annat till bilen så maskin får vänta ett tag. Men har ju påbörjat poleringen så vill ju gärna avsluta o då blir det för hand som sagt



Svar på inlägget: Polerat volvon men har frågor



Maskinen ger 10 gånger bättre resultat på hälften av tiden. Så det är något du borde investera i längre fram. Mvh. David.


Jo det ska jag göra:) men just nu kan jag inte göra det så då vill jag gärna veta om jag gör rätt som jag skrivit?


Jo, det går göra så som du skrivit, dock inte skölja av microfiberduken med vatten. Har ett par dukar att torka bort "vaxet" med efteråt. Lycka till. Mvh. David.


Okej kanon Då vet jag. Ska införskaffa en maskin så fort det är möjligt


Nej nu ger jag upp orkar inte för hand det sliter ut mig totalt :p Ska skaffa en biltema maskin med 2 huven o skaffa polerhättor på mekonomen eller liknande. Men såg att de bara har som minst 100 mm och biltema maskinen har väl 2x Ø 95 mm men går det använda den med Ø 100 mm iaf? Är det de gula jag ska ha då från sonax eller o går det att tvätta dom så det räcker att köpa 2 st?


Om padsen är för stora, så är sax lösningen. Sonax verkar många kunna här på forumet, så ang. padsen låter jag det vara osagt. Är ingen större fan av Sonax tyvärr. Och det går att tvätta rent padsen efter polering. Doch måste dom vara torra innan vax läggs på. Och vax ska INTE poleras in. Lägg på med lägsta hastighet så hela bilen blir flammig av polerrosor. Så det blir en tunn film av vaxet.


Men tror du inte det går med 100 mm jag menar det är ju 5mm det handlar om o lite spelrum måste det ju finnas tycker jag, men men får la testa o se:) i helgen blir det polering o blir jag nöjd kanske ni får se en bild :p



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka