Har fått en lackskada, tips på hur jag kan reparera sökes

Tjenare!! Har fått en lackskada på min spoiler, någon som vet någon bra guide hur jag fixar detta själv? med ett snyggt resultat.



Svar på inlägget: Har fått en lackskada, tips på hur jag kan reparera sökes



Tänk på att sätta en tydligare rubrik framöver, fixade åt dig för denna gången. Angående skadan så ser den djup ut och jag skulle rekommendera en lackfirma att fixa det där åt dig. Behöver slipas och lackas och avslutningsvis klarlackas.


lacka ner bilen samtidigt


slipa, lacka, polera?


Man kan göra som jag har gjort på min. Köpte bättringsfärg hos Saab-återförsäljaren. Slipade ner ett område som jag tejpade upp, la på täckfärgen (som är i bilens kulör) lät torka lite grann och sen ett par lager klarlack på de. Bort med maskeringen (tänk på att verkligen maskera ordentligt), sen vattenslipa med typ 2000 papper för att bli av med kanten som blir och sen köra med en bra rubbing för att återfå den blanka ytan och sen vax på de. Reporna försvinner, men bästa resultatet får du om du lämnar in spoilern för omlackering.


Precis så jag tänkt säga Men använd 3000 våtslippapper ist.


gör som Rallyhalle sa har gjort likadant på min bil fast det va att jag tog bort rost! (men det aända jag glömde var att ta bort kanten med sandpapper som blev efter tajpen! blev riktigt nöjd mde det men det är klart det kommer att syns lite men men finns klister märke som som du kan dölja det med när du lackat! kolla på min sida finns lite bilder på mitt resultat:)


nu har du tur att de va på ett sånt ställe som inte syns allt för mkt o de e ofta lite kugga just där, men så som rallyhalle beskrev funkar nog fint, o lacka den svarta listen när du ändå är igång


hur har det gått



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka