Bästa sättet att polera bort "apelsinlack" ?

Hejhej. Har planer på att lackera om 244an, men har lite funderingar... Lär man lagt på färgen man vill ha, och den är apelsinig, så att säga.. Vilket är bäst att göra? Polera med rubbing eller vattenslipa? En till fråga som säkert är jättedum men bättre o veta.. Bör man polera själva lacken innan man lägger på klarlack, och ska man polera klarlacken sedan med? (Det ska sprutlackeras isånnafall) Okej en fråga till, vill ha vanlig plain vit färg.. Hur mycket kan det gå på litern tro? Och finns det några bra affärer att vända sig till? MVHSvar på inlägget: Bästa sättet att polera bort "apelsinlack" ?Nu kan jag inget om lackering men jag tror bestämt att det är en dum idé att polera innan klarlack. Skall du inte matta ned lacken innen klarlacken läggs på för att det skall kunna fästa?


Tjena. har du fått veta de du frågat efter? Om inte annat kan ja svara på de. Om du vill ha bort "apelsin"skalet så ska du vattenslipa (förslagsvis med 3000 papper) och sen polera. men de kan vara lite klurigt. man får absolut INTE slipa igenom. Du ska absolut INTE polera färgen (basen) innan klarlack. den är vattenbaserad och kommer garanterat försvinna om du polerar på den. Beroende på vem som lackar (erfarenhet osv.) så kan polering efter klarlack behövas.


http://www.jarbofargochlack.se/se/grp/lackpaket.php där har du en sida där dom har färdigt paket med allt du behöver för att lacka om bilen.. hör med dom lite osså vad det är du behöver o så.. lycka till // David


umeåbilfärg,tipro och bilpedanten säljer oxå färg och tillbehör


bilfärgs specialisten har du oxå.


Detdär verkar ju helt perfekt! Inte alls lika dyrt som ta väntat mig heller Men om vi tar det i steg då.. Lackera (färgen) Klarlackera Polera ? eller är jag helt bakomBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka