Hur får jag bort mina fläckar i sätena

tjena jag har lite "daskiga" fram säten de ser konstigt skitiga ut vet inte om de är slitna eller de är nån typ av jeans fläckar.. någon som vet något som är bättre än sånt skum som tar bort fläckar för de fungerar inte..?Svar på inlägget: Hur får jag bort mina fläckar i sätenaVäldigt svårt att säga utan att ha sett hur det ser ut men antar att du har dom vanliga tygstolarna , och kan nästan säga säkert att en ordentlig klädseltvätt av sätena är det enda som får bort detta ordentligt då fläckar på detta material oftast bara blir större och större ju mer man försöker ta bort fläcken/fläckarna.


Testa bossebildoktornknepet med kylspray och en kniv:P


okej vet inte ifall de är så att de är slitna men man tycker ju inte att de skulle va de.. har hört nått om ångtvätt är det nått du vet något om?


Köp meguiars all purpose cleaner och en meguiarsborste. Dränk ner massor av all purpose på sätet och borsta som en tok sen. När du borstat en stund kommer det bli väldigt mycket skum När det känns som att fläckarna är borta tar du en dammsugare och trycker munstycket hårt mot sätet så att det mesta av fukten/skummet sugs upp. Borsten: http://www.meguiars.se/index.php?_room= . mp;_page=1 hittar tyvärr inte all purpose...men hör med säljaren där de säljer meguiarsprodukter om de har det i lager. Den här metoden använde vi oss utav när jag jobbade på Ditec...funkade galet bra!


ångtvätt finns på typ ditec. funkar kanon


okej tack ska ni ha vet ju inte om det är som de är slitna eftersom de är rätt jämt utspridit över sätena.. men det kan ju vara fläckar som kommit av kläderna men ska prova.


använder en klädseltvätts maskin å blöder sättet o sedan suger upp vattnet tok enkelt ) ryllas bilvård timrå


Super10, extremt bra grovrengöringsmedel till bla oljefläckar och dyligt. Allrengöringsmedel som är koncentrerat, man blandar ut med vatten beroende på vilket städjobb man ska göra. Jag säljer de, om du behöver ett grymt bra grovrengöringsmedel kontakta mig på sk8_861@hotmail.com


sperma kan du få bort med vanligt hetvatten så det ska nog lösa sig! testa annars lite yes först innan du kostar på massa flashiga produkter.

inte såna fläckar jag har:P hela sätena har blitt mörkare


bara att tvätta upp de gjort på 10 min


Förklara gärna lite utförligare!


jag tycker du ska ta in bilen till meca, dom gör en sätesrengöring för 1500:-. Då får du det professionellt och du kan vara säker på att dina säten blir som nya.


Klädselschampo, vatten och våtdammsugare. Skura för kung och fosterland


En audi ja. Det är vatten som har torkat, sätena på vw,audi och skoda blir så. det ser ut som någon har svettats en hel del?


Hyr klädseltvätt på Bauhaus, de tar 150:- timmen är man ett par stycken är de inte så farligt dyrt


ja precis de skulle man kunna säga


Det får du bort med valfri klädesltvätt. ex. autosmart, allbrite eller liknande. spraya på o gnid med nagelborste och ta en mf duk o torka upp eller en våtdammsugare.


de gick inte med sån skum tvätt som man köper på typ mackar de gjorde absolut ingen skillnad..Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka