Vilken mack har bästa biltvätten?

Jag vill ha underspol! Det är prio 1. Men har märkt att de flesta mackar inte har nån riktig underspol! Med riktig underspol tycker jag att det ska vara munstycken monterade i marken som sprutar upp på underredet, inte nån som sprutar lite mesigt snett från sidan.



Svar på inlägget: Vilken mack har bästa biltvätten?



Åk till nån mack med billyft i Gör Det Själv - hallen .. vi har en sån i Norrköping, smidigt att hissa upp bilen där sen kan man gå och spola underredet med högtryckstvätten


bästa macken vi har här i etuna är OK/Q8 gör det själv! då blir bilen ren! var inte så slö så du inte kan tvätta bilen för hand!


Preem när det gäller en snabbtvätt, GDS-hallen altså... Men när det gäller på-grunden-tvätt röstar jag på OK/Q8


Tycker trådskaparen ska specifiera sitt önskemål lite mer. Är du ute efter ett generellt svar på olika märkestvättar eller någon specifik i närheten där du bor? Finns ju otaliga mackar inom samma märke som har både dåliga och bra på olika platser i landet...


OK/Q8 tycker jag är bra, tvättade alltid där förut i Trollhättan. Kunna tvätta bilen riktigt underifrån om man bara lyfte upp den och sedan tycker jag att det var bra pris där. Har slutat tvätta där sedan dom tar 57kr per påbörjad halvtimme, då man ibland bara svänger in och ska spola av den lite snabbt. Men nu tar jag pappas spolgarage på jobbet


En bit att åka för att tvätta (2mil?), men Statoil i Träkvista (Ekerö) har bra tvätt. Man har som en skena under bilen, från den fälls det ut "armar" med munstycken riktade uppåt som åker fram och tillbaka under och spolar. Den gör även lacken kanonren och fin även med "borstfritt" program. Går att få polering där med.


Jag har hört att på automattvättarna så ska vattnet innehålla salt när dom spolar under? Eller är det bara en osann myt?


Bästa maskintvätten är Glädjens biltvätt i Upplands Väsby! Ligger precis bredvid Jet c:a 2-300 meter från motorvägen! Fast... Precis som skrivits så är ju en handtvätt i en GDS-hall snällare och bättre för bilen... //Brådhis


Visst, det är nåt sånt här jag vill ha! En skena under bilen. De flesta automatiska biltvättar har ju ingen "riktig" underspol, fast de säger det. Ofta så sprutar de in under från sidan och det duger ju inte.. Finns det fler biltvättar med skena i Sthlm/Solnaområdet?





Lavo Carwash i Solna? Bredvid McDonalds. Farsan har tvättat där regelbundet sen det öppnades och varje år på besiktningen så är bilen jävla ren under. Största anledningen till att de flesta inte spolar så hårt på underredet är nog pga många bilar kan ta skada av det.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka