Få bort kladd från radioknappar på audi symphony

Hej. Ända sen jag köpte min Audi har jag irriterat mig på att föregående ägare spillt någonting klibbigt som gör att vänstra knappraden på min stereo är mycket trög att trycka in och fastnar när man väl lyckas. Så nu tänkte jag höra om någon vet något smart sätt att få bort kladdet. Min stereo är av samma typ som den på bilden och det verkar inte som att man vågar bända lös knapparna. Finns det något slags rengöringsmedel man kan använda för att lösa upp kladdet utan att skada något?



Svar på inlägget: Få bort kladd från radioknappar på audi symphony



elektronikrengöring


Provade med elektronikrengöring men det var inte speciellt effektivt mot kladd (det är nog läsk som de har spillt), det skulle nog vara mer effektivt mot fett. Jag gjorde i alla fall så att jag bände lös knapparna och la dem i vatten samt tog bort kladdet som satt kvar efter bästa förmåga med elektronikrengöring och en skruvmejsel som jag skrapade med. Största problemet är nu vredet till sätesvärmaren (ni vet ju hur VAGs sätesvärmarvred brukar se ut) som inte verkar gå att ta lös och som är mycket svår att rengöra.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka