Grå aktigt på långsidorna närmast backen!?

Tjena har en 206 rc svart som jag sedan jag köpte den i sommras haft ett litet problem (beg bil -04 ) tvättar hur noga som helst men när den är helt torr så är det en helt annan nyjans nedanför dörrarna, tycker det ser förjäkligt ut att det blänker svart om bilen tills man kollar nertill, där det ser grus dammig ut. någon som varit med om liknande? finns det nått man kan göra eller är det bara lämna in på lackering?Svar på inlägget: Grå aktigt på långsidorna närmast backen!?testat å polera bilen??


Tänkt på att du inte har stänkskydd och att trösklarna är dem mest utsatta delarna till stensprut, du har helt enkelt stenblästrat nederdelen av dina trösklar, lackering lackering!! God jul!!


Har du kört riktig avfettning på trösklarna? polerat? Det låter som du har massa tjära längs med trösklarna, eller som Galic_Andro säger, dom är helt blästrade.


Med största sannolikhet blästrade som sagt. Hade en blå Vectra som blev väldigt blek, till slut kom det fram vit grundfärg... Tråkigt, men jag tog bättringsfärg på burk, ett par varv med klarlack och kirrade det med. God Jul. MVH T.


känns ytan sträv ? kan juh vara en del vägsalt som sitter kvar oxå. bilarna blir juh grå av det annars testa "rubba" sidorna sen polera dom o lägg lite vax eller vad du nu känner för


tack för alla svar! hoppas det ordnar sig så man slipper lacka


lösningen på problemet var "prick bort" ett starkt medel som löste upp det grå aktiga och sedan polera ytan noga !Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka