Rikta ut två små bucklor

Hej alla andra som är mer-kunniga-än-mig! Har två små bucklor fram på min huv som ser ut som två små knogmärken, inte stora alltså men tillräckligt för att jag ska störa mig på dem. Finns det något enkelt sätt att ta bort dem utan att lämna in den på firma? Mvh AndreasSvar på inlägget: Rikta ut två små bucklorNej.


kommer du åt på undersidan? isf hade jag tejpat både undersidan och ovansidan med silvertejp och markerat ut bucklorna, ritat på tejpen vart dom är, sedan hållt emot försiktigt på ovansidan med ett plant mothåll och sedan knackat försiktigt på bucklorna innifrån om det är ¨låga¨bucklor dvs bucklor som går innåt, annars bara vända håll. har gjort så många ggr på jobbet på nya bilar utan att behöva lacka, är plåtslagare om du undrar. man får dock vara jävligt försiktig så man inte gör det värre.


Lämnas in bilen till en buckelriktare och betala mellan 1000-1500:- och få dom osynliga.


Den tror jag på! Eftersom att bucklorna är inte är djupa och så pass små tror jag att det kan funka, åtminstonde att dem blir mindre. Har en svag känsla av att låset till huven är precis ivägen men men vi får se Hade det varit en bil som jag brydde mig mer om så hade jag lämnat in den. det skulle kosta en 1/10 del av vad bilen kostar att lämna in den och dem är såpass små så det är inte värt


Jag hade en liten buckla på bakskärmen på min 328:a...kostade 500kr att få den fixad:)


Lämna in till nån som kan, sånt går inte att få bra själv. Har till o med sett såna som kallar sig för proffs misslyckats rejält.


Det finns en kille som heter Conny o har en firma som heter Cardent, han fixar de mest jäkliga bulor med mjukriktning som det kallas, bara han kan komma åt från insidan med sina verktyg. han jobbar i stockholms området o mälardalen m.m


Jag gick lös med en felvänd skruvmejsel för att få ut små bucklor på bagagelyckan på min morbors gammla passat. Använde handtaget mot plåten och knackade med hamare på delen man skruvar med. Det blev bra mycket bättre men inte helt osynligt och det är inget jag skulle testa på en nyare bil.


jag fixar lackering billigt. Sthlm.

OM bucklorna är vid en förstärkning i huven så prova att skära bort limmet som håller plåten i förstärkningen. Gör du detta släpper spänningarna och bucklan kommer förhoppningsvis upp igen:) Det funkar dock inte något vidare på spetsiga bucklor, men är smidigt för dig att testa. Glöm inte att spruta dit lite nytt kitt när du är klar bara. MVH/ JerkerBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka