Var köpa bilfärg Saab 264 Cosmic Blue?

Det verkar inte som att varken Motip eller Multona säljer sprayfärg till min färgkod. Någon som vet något annat märke som har denna färgkod?



Svar på inlägget: Var köpa bilfärg Saab 264 Cosmic Blue?



saab åf ? eller bilfarg.se som ligger i piteå


Har tittat på bilfärg.se hemsida. Det blir nog de eller saab åf. Har för mig att det är så små burkar på saab men det kanske finns större med.


bilfarg har stora burkar. du kan juh även åka o hämta dom i öjebyn bredvid pitstop pizzeria där dom håller till. har då köpt allt jag behövt då jag lackerat min bil där. tror dom e billigare än saab själva men det e juh bara kolla upp .


Saab ville ha ca 185 kr för 150ml färg + 150ml klarlack. Kostar 230 för 400 ml färg hos bilfärg så det blir att köpa där istället när man har vägarna förbi.


Jag har ibland köpt riktigt 2K färg på sprayburk från Mekonomen.. tror ni dom kan blanda till denna färg..? Eller är det något speciellt med denna färgkod..?


Tror inte att mekonomen blandar färg någonstans här i närheten. Har bara sett att de har färdiga sprayburkar och de har inte Cosmic Blue i dem iaf.


Jag har denna färgkod på en av mina 9000 och jag köpte på Meca som ligger här i Sundsvall... dom flesta ställen som blandar bilfärg ska kunna fixa denna kulör!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka