3M produkter

Jag har lite tvättrepor på en silvrig merca -04 som jag tänka polera bort. Jag har en maskin från biltema, dubbeltriss. Tänkte testa 3Ms produkter men lite tveksam till vilken/vilka. Vet inte om 3M Extrafin Rubbing (gul) är för mycket, det kanske räcker med ultrafine (blå) eller polervätska (ljusblå)? Tacksam för svar från de som vet, som sagt bara lite tvättrepor.



Svar på inlägget: 3M produkter



skulle gärna också vilja veta


Om du har "lite tvättrepor" som du skrev, så skulle jag satsa på ljusblå kork


3# man tackar, snabbt och enkelt svar Jag börjar med den sen så märks det ju om det inte duger.


har använt 3m produkterna... jag skulle satsa på den ljusblå:a när de gäller tvättreper


underbart, blir att svänga förbi mekonomen sen, hoppas dom har den ljusblåa nu då.


Säljer Mekonomen 3M? Vad är det för lyx-Mekonomen du har i närheten? Mvh. David.


Linköping, bakom disken har dom ett ställ med ett antal olika 3M flaskor. Vet inte varför de inte står i hyllorna. Kanske finns på alla om man frågar? Tyvärr glömde jag kolla vilka "färger" dom hade sist jag var inne.


3M på mekonomen brukar vara ruskigt dyrt, vill minas att de tar ett rejält överpris. Jag hade beställt från nätet och väntat 3 dagar extra.


okej, försökt ringa idag och kollat men ingen som svarat. Jag måste tyvärr tvätta bilen utomhus innan jag kör in den och nu blåser det för mycket så det blir nog uppskjutet till nästa helg.





kan vara hyffsat hård i klarlacken ,så jag hade valt 3m gul ,mycket bra å lämnar en fin glans som inte är långt ifrån den ljusblåa korken ,å på silver som din e så ser du absolut ingen skillnad i glansen mellan dom två



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka