Diesel vs. Black Chrome på lister

Hola! Satt och funderade lite på vad som ger bäst resultat för att bättra på sina bleka lister. Diesel har jag själv prövat och det var bra vad jag kan minnas, samma med black chrome. Men hur håller sig de båda i längden? Som nytt på heltid? Har inte stött på någon av bilarna som jag prövat på så det är en aning svårt att avgöra. Som student köper man ju gärna en liter diesel för någon tia istället för hälften så mycket för ~80 spänn. Tack på förhand! (tråden ligger rätt antar jag )



Svar på inlägget: Diesel vs. Black Chrome på lister



Turtle black chrome blir skitsnyggt.... I typ 4 dagar.


Haha är det så illa?


Finns en produkt som inte är lika lätt att få tag på som de övriga Mothers Back To Black Trim Restorer Min MG är ju importerad ifrån Californien och vad låg då i handsfacket, jo just en Back To Black... Sedan dess har jag förbrukat mängder med flaskor i många olika syften. Som med alla sådanahär medel får man ju inte en bestående yta som håller i flera år men efter att testat massor av olika medel och preparat så har jag inte stött på någon produkt som lämnar samma ressultat och långvarig effekt såsom denna. VART HITTAR JAG DEN DÅ? Jag har fått tag på den flertalet gånger genom olika Harley shoppar, i Göteborg har den iallafall funnits i Harleys lokaler på Möndalsvägen i Mölndal. PRISVÄRD? Absolut, kostar dryga hundringen och räcker till en hel del. Dock är det en transperant vätska och innehåller inga färgpigment så att färga in vinyl, tygomlindad slang etc så är Black Chrome ett mycket bättre val, men för svart eller mörk vinyl, gummilister, gummikofångare, packningar etc så är Mothers Back To Black Trim Restorer absolut marknadens bästa val... Lycka till!


Tack för ett såpass ingående svar! Som tur är bor man i Göteborg så det är värt att åka och ta en titt på mölndalsvägen!


en stadig hand o värmepistol slår alla medel 1000gånger om


är det vax och andra medel som gjort listerna fula så rekomenderar jag vanligt suddgummi. Funkar faktist ricktigt bra men det blir mycket skit efter sen som man får städa bort men helt klart värt det.


Såg det på en film här för ett tag sedan, blev riktigt bra. Biten med den stadiga handen är värre dock Får låta förslagen hagla in innan jag avgör


är du student bord du ju ha ett suddegummi till hands så det är ju bara testsa lite på en del. Det hjälpte min mot viss del sol också.


Concept Vista funkar kanon Lätt att använda och kladdar inte





Har samma problem som trådskapare, vågar man gå på med värmepistol när de finns intorkad krita från vax kvar på listerna? blir det missfärgat eller...


meguires är helt ok lätt att arbeta in och är inte svart och förstör allt runt omkring


Värmepistol is the shit Ja gjorde de på farsans kärra, lister o stötfångare blev som nya. solblekt som tusan också ^^ Se bara till o inte hålla för länge på samma ställe då de bubblar lätt Har du vax eller dyligt så funkar spillolja skit bra blir svart o fint dock inte provat det på solblekning


Black wax från biltema funka i stort sett 1 hel sommar för mig.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka