Nyansskillnad hur göra?

Har nu fixat den skadan som fanns på bilen med bättringsfärg. Upptäckte ganska snart att det finns ju olika blandningar eller versioner av samma färg vilket i praktiken betyder att det är en djungel att få rätt nyans. I mitt fall så ör min lack mer matt än den nya nyansen. Nu till frågan. Går det att på något sätt matta av den färgen och klar. Lacken som är nu? Tänkte om det bev någon nyans skillnad om man ex slipade ner klar lacken och la på någon matt lack. Någon som har någon ide om hur man kan göra för att få ett lite bättre nyans resultat som matchar bättre med övriga lacken?



Svar på inlägget: Nyansskillnad hur göra?



Går det inte bara att köra med polermaskin? eller skiljer det JÄTTE mycket?


Det skiljer jätte mycket man ser skillnaden på 10m avstån. Det är som om att bilens färg är ljusgrå med klarlack. Och den nya är I silver metall med klarlack. Färgen är köpt hos återförsäljaren. Men pga att det alltid finns olika nyanser av den "exakta" färgen blir det knasigt nu när det är då stor skillnad. Är det dumt att testa att slipa ner klar lacken och lägga på en mattare lack eller är det betydelselöst?


Ajdå! då vet jag Faktistk inte. finns nog folk som är Grymt mycket mer kunniga än mig på det där! Önskar dig lyckatill iaf!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka