Hur ska jag få bort klistret efter silvertejpen?

Tjena. Vill först be om ursäkt för den dåliga rubriken innan. Nu har jag formulerat mig bättre. för ett tag sen pajade mina spärrar till rutan på förarsidan så rutan bara rasade ner in i dörren och eftersom jag var tvugen att använda bilen så tog jag silvertejp om tejpade fast rutan med, men det skulle jag inte gjort.... för nu när jag lagat felet och tagigt bort tejpen så sitter det kvar massa tejpklister på lacken och rutan. Hur ska jag få bort det? jag har provat med avfettningsmedel men det hände inte mycket jag behöver något starkare. är det någon som vet vad jag kan använda som får bor klistret men som inte är för starkt för lacken?



Svar på inlägget: Hur ska jag få bort klistret efter silvertejpen?



prova typ lampolja eller fotogen...det använde vi när jag jobbade på glasmästeri....lite kladdigt men torkar inte så fort och är skomsam mot lacken


Jag tog me t-röd på min å det funkade. Sen torkade jag lite me en disktrasa å vatten. Jag kollade lite först så det inte pajjade lacken bara


Finns visst nått på biltema som heter label off har inte testat det men jag blev rekommenderad det till limmet efter solfilmen på min bil


Ok tack för svaren! ska kolla upp det där med label från biltema först, men dom andra tipsen var guldvärda annars. tackar!


Bromsrengöring använde jag. gick bort på en gång.


Som sagt label-off ska du satsa på, då försvinner klistret direkt. http://biltema.se/Kontor---Teknik/Konto . Off-spray/


Yes funkar super..


T-röd har funkat på allt klister jag har fått ta bort från mina bilar. Så länge man är försiktig så funkar det kanon. MVH T.


rösprit och bräkleen är guld om man ska få bort massa äckel typ klister





Silvertejp är värdelöst, usch vad jag hatar det! Men på jobbet har vi Innotec´s "seal and bond remover". Funkar klockrent, och skadar inte lacken.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka