Smartabs produkter, är dom verkligen så bra som dom påstår ?

Tjabba. Polerade bilen för ett tag sen med mirror image, just för att få bort små tvätt repor. Men nu jag har tvättat bilen, så kommer dom fan tillbaka. Är Smartab bara skit egentligen ? känns ju sådär när man betalar rätt bra för grejorna, har även Amaze ur deras serie. Som jag inte heller känner att den avverkar särskilt mycket repor heller. MvhSvar på inlägget: Smartabs produkter, är dom verkligen så bra som dom påstår ?Körde du för hand eller?


Beror på väldigt mycket på vad du kör med för maskiner och kuddar. Med mjuka kuddar tar du inte bort tvättrepor med mirror. Men om du använder lite hårdare kuddar så får du bort tvättreporna oxå. Amazen ska ha hårda kuddar annars funkar den inte. Tar som självklart att du använder avfettning och sen spolar av, och sen svampar. Och inte bara spolar av med vatten eller högtryck och sen går på med svamp direkt, för att du då kanske gör nya tvättrepor direkt.


Kör biltemas oscillerande o gula trissor. Självklart avfettar ja o spolar av. Sen dom rekondjobben jag har gjort på andra bilar har oxå varit volvo, och volvo är ju väldigt hårda i lacken. Kanske skulle kolla på en annan leverantör för att köra volvo med, tex 3m eller nåt.


nej, kör med maskin ja


Smartab har bra grejer, men dom är tyvärr lite kända för att mer dölja repor än ta bort dom vilket är tråkigt. Även därför du upptäcker reporna när du tvättar av polermedlet med filler, som tidigare dolt reporna.


kör med 3M ist... ja har kört me dom i ca 8 år.... utmärkt även testat andra märken som smartab och lahega... 3M e bättre enligt mig för att ta bort finare repor använder jag en som har ett numemr somslutar med xxx75 minns inte de första....


jo, jag funderar på att prova på 3m o se vad det är för nåt


På volvos lacker som är hårdare som du säger så funkar 3M bättre. Mirror är ju bara ett vax som tar bort lite tvätt repor på väldigt mjuka lacker, inte volvos. Skaffa 3Ms gula, och kör mirror efter, så får du nog bort mycket av reporna.


fick smartabs produkter när jag praktiserade på lackfirma och är väldigt nöjd med dom

Vill du ha bort så mycket tvättrepor som möjligt så är bara Mirror absolut långt ifrån det bästa. Jag skulle använda det för att få en fin finish på bilen efter att du har tagit bort "repor" med något annat medel, som det finns en uppsjö av! Jag kan rekommendera Cartechs prylar! Detta tar såklart längre tid, men det brukar vara värt det......


Kör med Autoglym Super Resin Polish sjukt bra!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka