Hjälp med Sonax Xtreme-produkter

Dessa kuddar till exempel menar jag. Sådana som du sätter på en dubbel maskin. http://www.biltema.se/Verktyg/Elverktyg . olersvamp/ Finns många andra, och av olika kvalitet och mjukhet och hårdhet. Om du bara ska köra polish så skulle jag rekomendera några medelmjuka kuddar om du kan hitta det.



Svar på inlägget: Hjälp med Sonax Xtreme-produkter



Haha, det var fan vad du var snabb på att svara. Bor du här eller? Men då kör jag på vanliga kuddar, dock inte biltemas. Jag skulle testpolera förra helgen och köpte biltemas kuddar. Satte på dem på maskinen, startade, och kuddarna flög iväg, långt som fan... Kvar satt kardborrefästet på maskinen, men limmet mellan kuddarna och kuddarnas kardborrefäste var inte högsta kvalitet... Och testade med Clas Ohlssons medföljande kuddar och de satt kvar, tyvärr var de jättesmutsiga och oanvändbara då jag lånade en begagnad maskin så jag fick lägga ner polerandet.... Det var så jag hamnade här. Jag tänkte söka lite tips och förhandsinformation innan jag ger mig på det igen. Men då köper jag Sonaxkuddar på Clas Ohlsson för 59kr och gör ett nytt försök till helgen om jag hinner mellan alla skolavslutningar och studenter. http://www.clasohlson.se/Product/Produc . =134164582 Stort tack för hjälpen!


Går att tvätta i diskmedel,alkalisk avfettning osv om ingen har tappat den i gruset, då är det bara slänga enl. mig



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka