Fräscha upp framlytkor på Volvo 850

Hejsan alla glada bil entusiaster Det är som så att jag ska montera tillbaka original lyktorna på min Volvo 850 T-5R -95:a De har tyvärr blivit lite slitna, bleka och dassiga under de år som de suttit på bilen så min fråga är hur jag går tillväga för att på bästa sätt kunna få dem så fräscha som möjligt igen utan att behöva köpa nya lyktor eller byta ut glaset. Mycket tacksam för svar. Mvh/Tobias.



Svar på inlägget: Fräscha upp framlytkor på Volvo 850



polera glaset med autosol .tex


Okej. Det är inte mer komplicerat än så alltså? . Tack så mycket för det snabba svaret. Mvh!


det finns en "sticky" här också! http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=156677 //J


Läste den där guiden på länken du skickade. Vilken grymt resultat han uppnådde! Lyktorna blev som nya. Ska testa mig på att göra samma sak på mina. Tack så mycket! Mvh/Tobias.


Är det plast eller glas på 850? har för mig att det är glas, och då ska du INTE följa den guiden


jag skulle byta glaset. men skulle kollat upp reflektorerna med samtidigt för att kolla hur skicket är på dom vet inte hur det är till 850 om det går att byta ut reflektorn eller måste man byta hela lyktan ?


skulle nog köpa nya kostar inte många spänn kostar nästan mer och köpa alla grejjer man ska ha för och putsa upp dom


Lycktorna är av glas som "adde666" skrev, så att följa den guiden är nog ingen bra ide autosol har jag provat och det hjälpte inte ett skit:P och även om du skulle hitta ett medel som funkar, så blir dom aldrig lika fina som med nya glas. så nya glas är nog de du ska satsa på


Hehe ja okej . Det kanske är lika bra. Jag får lyssna till ditt råd och införskaffa mig ett par nya originallyktor för att nå bästa resultat . Mvh/Tobias





Underbart, äntligen nån som tagit sitt förnuft till fånga, kommer bli kanonbra med nya lyktor! MVH David


Haha ja det var kul med klarglas lyktor första veckan tills man insåg att det är mycket snyggare med original än eftermarknads lyktor. Önskar bara jag lagt pengarna på nya original lyktor direkt. Men det är alltid lätt att vara efterklok Mvh/Tobias.


1249:- styck kostar nya orginal på vparts, 349:- styck för nya glas bara, är reflektorerna fina räcker det ju med glas, inte så smärtsam kostnad...


följer du guiden som finns här på garaget.. slipar ordentligt så blir de kanon.. mina blev som nyskick. kostade mej 200spänn för materialet. men som sagt slipa ordentligt. te.x 800papper sen jobba dej upp lite.


Varför ens säga det? Den guiden funkar EJ på GLAS!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka