Återställa det svarta "kjolpaketet" Ford KA

Har en blå ford ka och alla som har sett en ford ka vet att det är mycket svart på själva bilen. Min bil är en 98 och det är mycket svart fram,sida,bak. Läste en tråd innan att man kunde få tag på ett medel som säljs i harley butiker.Svar på inlägget: Återställa det svarta "kjolpaketet" Ford KAJag hade gett Concept Vista en chans. Grymt medel som håller väldigt länge! Mvh. David.


Var kan få tag på den och är det att rubba in det?


Säljs på prorecond.se eller på Bollnäs Bilvård, det sugs liksom in i plasten, är bara ta det på en svamp eller en mikrofiberduk och lägga på det. Kan krävas två omgångar för att det inte ska bli fläckigt. Dock är det extremt snålt att använda, 100 ml räcker toklänge. Mvh. David.


Riktigt bra sida det ska inhandla liter grejer därifrån


Köp Concept Vista. Varar som Torlejf säger sjukt länge och blir riktigt fint resultat Edit: Kom ihåg att maskera lacken så att du inte får Vistan på lacken. Är svårt att få bort då det blir en emaljliknande yta av vistan En bra maskeringstejp som inte lämnar lim efter sig är att rekommendera dvs. inte biltemas


Jasså okej blir en hel del jobb då med forden


Mycket plast att behandla men det är lätt att stryka på Går ganska fort.


Hjälper Concept Vista mot grå plast?... Corradons lister har börjat bli matta och tråkiga och det är väl lite spår efter någon som har vaxat bilen förrut och kommit åt på listerna.


Vista http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/ . tem_id=138

funderar förvånadsvärt bra även med turtlewax ice wax, håller ok, men med regelbunden användning så förblir det svart o fint (även om det finns bättre medel på marknaden)Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka