Fågelbajs

Igår kväll var jag ute och åt med tjejen. Vi parkerade bilen under ett träd (jag vet, BIG no no!) När vi kommer tillbaks så får jag en smärre chock! Bilen är bokstavligen bombarderad med bajs, minst 15-20 vita blaffor. Det var rätt sent, så jag hade ingen lust att tvätta av bilen på väg hem, utan jag tänkte att jag skulle ta det idag. När jag tvättat färdigt och torkat av så ser jag detta https://dl.dropboxusercontent.com/u/466 . .20.42.jpg. Jag hittade även några fler av dessa märken där det förmodligen har vart en blaffa. Jag har nämligen inte lagt märke till detta tidigare. Kan det bero på fågelbajset och hur får jag bort detta på bästa sätt? tack på förhand



Svar på inlägget: Fågelbajs



Jag har ingen aning men det verkar som att den fågeln kläckt ett ägg med diesel i på din bil... :o


Kan vara från dom underbara fågelkräken, fräter mkt på lacken beroende på vad dom ätit. Prova med lite lackrengörning, kan vara ytligt? Har haft samma återkommande problem på min boendeparkering (ngn dumbass tyckte när området stadsplanerades att lövträd blir perfekt i kombination med bilparkering) med bombande duvor. Hoppas att det går att rädda lacken.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka