Prisvärd enkeltrissad polermaskin max 2500kr

hejsan:) går i tankarna att skaffa mig en ny polermaskin då jag nu har kört en 6-7 bilar i rad med ´min 400kr maskin så nu vill man unna sig lite:) har kollat lite på makitas, flex och meguiars maskiner men kan inte bestämma mig:P kraven är *den ska vara relativt tyst ( ja alså inte bröla som en brunstig älg iaf) *lite vibrationer *ska vara lätt och "slim" alså helst smal så att säga=så smidig som möjligt *jag har altid kört med 125mm kuddar vill helst hålla det med=) *ENKELRISSA = en kudde inte 2 *ska vara lite kadus i den med så den riktigt orkar som låga varvtalen(har detta problem på mig gammla skit) *helst steglös hastighetsväljare har funderat på meguiars dual polisher är lite småsugen..en bit över budget men va tusan man lever bara en gång=) prisklassen är ungefär max 2500 riksdaler MVHSvar på inlägget: Prisvärd enkeltrissad polermaskin max 2500krDin länk funkar inte, men så vitt jag vet har bara Meguiars en polermaskin i sortimentet och den är inte roterande. Enkeltrissa = ja, roterande = nej. Mvh. David.


en rekomendattion ! http://shop.bollnasbilvard.se/ sen kollar du på Flex L 3403 VRG Polermaskin


jo jag vet det men det viktiga är att den är enkeltrissad =en trissa skrev det kanske lite klumpigt ska ändra det joellimmo bra tips den verkade inte dum alls du=)


AEG PE 150 är jag nöjd med på alla punkter som du nämner Finns både hos ProRecond och Bollnäs bilvård.


Om du tidigare har haft en billig roterande så kommer du inte bli nöjd med att byta till Meguiars, den är mycket klenare och kommer inte plocka lika mycket repor. Flex-maskinen är bra, sån har jag använt mig av ganska länge nu. Mvh. David.


Roterande, en maskin du måste anv med försiktighet och vara van vid helst:AEG - http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=366 Flex - http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=167 Makita - http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=141 Oscilerande, kan nästan vem som helst köra med:Flex - http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=338 Autorange - http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=363


Hehe, vad är det för repor Meguiars G220 inte tar??? Tror inte du vet hur du skall använda den om du påstår att den inte tar repor... Köpte min G220 från England för 1500:- och bytte stick-kontakt...


aeg maskinen har jag ,den går tyvärr varm med lite större trissor men tar man bort kåpan så funkar den kanon ,lätt och smidig dock inte den tystaste maskinen men tycker den e bra mycket stabilare än den lilla flexen


Du får tycka vad du vill, men man kan aldrig komma ifrån att en roterande plockar repor snabbare och lättare än en oscillerande (jävla ord!). Tänker man på tiden så sparar man massor av tid att använda en roterande. Tänker man inte på tiden så kan man köra runt med Meguiars maskin och uppnå liknande resultat, men inte lika effektivt. Mvh. David.

Håller faktiskt med David här


jag håller med er en occilerande kan vara tryggare så men (enligt min mening) är den jobbig klumpig och lite mindre effektivare som sakt erfarenhet har jag gott om (även av andra maskiner än min billiga) så det är lungt på den fronten:) lutar åt en flex just nu då jag har kört med sånna innan och dom är ganska kalas:) nu är det bara att vänta på lönedag hehe;) tack så jättemycket alla för tipsen (ni får gärna fortsätta skriva;) )


Det är värt att spara till en Flex, helt klart. Hoppas du blir nöjdBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka