Måla stag mm under bilen. Vilken typ av färg?

Jag brukar vanligtvis inte vara emot Biltema, men deras färger är inget att hänga i granen... åk hellre till Meca, Mekonomen eller så och köp din färg där.Svar på inlägget: Måla stag mm under bilen. Vilken typ av färg?jag är i princip emot hammarlack p.g.a att det innehåller silikon så ska man måla om med någon annan färg i framtiden så är det kört. Någon 2k färg funkar fint, typ industrifärg så är den inte så dyr heller


Får ta en sväng förbi meca / mekonomen nu.. Får vi se vad det blir Men att ni är lite emot färgen på biltema. Måste jag säga att Bromsoks färgen funkat prima för mig på 2 bilar.


Då har du nog fått den färg som sitter bra. Jag och fler i min bekantskapskrets har använt deras hammar- och bromsoksfärg och har varit missnöjda med resultatet. Men funkar det för dig, så kör hårt!


Jag har också använd slät hammarlack. Fast lackade med färgspruta, men färgen är ju densamma


Skysst resultat . Köpte en burk på flugger för nästan 200kr. "metal pro" Svart. Högblank i stort sett. Tänkte pensla den. Sitter med maskin nu och drar bort värsta rosten Härligt att vara i garaget när det är 33c ute och minst lika mycket i garaget haha..Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka