Små bucklor på bilen!

Vet ej om detta är rätt forumsdel men! Jag har märkt att det är massor av små bucklor på hela bagage luckan och taket, typ som att det har haglat ganska rejält,knär jag såg dom så såg det ju inte speciellt kul ut. så min fråga är om ni har ni har något tips på hur man kan åtgärda det? Är det enda alternativet att försöka leta fram alla och spackla i alla eller?



Svar på inlägget: Små bucklor på bilen!



Åk till en buckelfixare. detta är inget du ska ge dig på själv


lägg upp bild på det ifall du kan, En del bucklor går att fixa utan att behöva lacka om


Om du har så pass många att det ser ut som hagelskada så skulle jag lämna in delarna på lack och riktning. Annars så kan du kolla på dentec.se de fixar sånt utan att behöva lacka om. (de maserar inifrån) De har fixat ett par bilar åt mig samt flera kundbilar med ett myckt gott resultar!


bagageluckorna kan bli full i småbucklor om folk sitter på dem (vanligt fel på 740 luckorna.


vet inte om det går ta kort på det då dom är så små och man ser dom bara i vissa vinklar men kan försöka. för det är ju både på backluckan och taket!


Ett tips, krångla inte med att lägga tid på att lägga upp bilder på nätet här. Utan att verka dryg, så är det ingen som kan ge dig säkra svar på om det går att ordna till bucklorna. Inte jag heller som jobbar med att rikta bucklor utan lackering. Bästa tips du kan få: åk till en firma som riktar bucklor utan lackering, och be dom kolla och bedömma skadorna. Då får du både pris och om det går att rikta. Tak och bakluckor än en av flera områden som kan vara lömska att komma åt p.g.a olika omständigheter. Mvh Tobbe


Kan du nämna några såna företag? Helst i Blekinge trakten!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka