Göra rent sätet efter fyllon

Hej, igår natt körde jag hem några alkisar efter en fest. När jag kollade i baksätet nästa dag var där en stor fläck, tror att det är hembränt och cola som har spillts. Hur kan jag får bort det, finns det något bra rengöringsmedel? Vad kostar det att lämna det till en bilfixare? (Sätet är gjort av skin och någon tygvariant)Svar på inlägget: Göra rent sätet efter fyllonLämna till någon som kan våtdammsuga och allt, och be dina kompisar betala för det.


Brukar kosta 500 spänn per sätestad.


om du vet vem som skall pröjsa så lämna in den annars kan du använda dig av ungsrengörning


Men testa på en lite fläck först !!!!


Ungnsrengöring löser upp vissa skumgummimaterial som kan finnas under tyget så det skulle jag avstå ifrån. Testa med klädseltvätt först, om inte det funkar så lämna in för en våtdammsugning.


Ungsrengöring? Hallå eller... Börja alltid med det svagaste å gå uppåt! Den där fläcken fixar du med en bra interiörrengöring och en våtdammsugare. En hyfsad våt/torrdammsugare får man för en femhundring, sen kan du ju ha den när du ska städa bilen som vanligt medBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka