Goo Gone

Hej! Någon här inne som vet om man kan få tag på produkten Goo Gone här i Sverige? Eller finns det någon likvärdig produkt? Ska användas för att få bort limrester på lackade ytor. Goo gone ska tydligen fungera superbra. Eller det räcker med Label-off som Biltema säljer?Svar på inlägget: Goo GoneAldrig ens hört talas om Goo Gone. Label Off fyller sitt syfte alldeles ypperligt.


Används rätt flitigt i staterna. Då kanske man ska satsa på Label Off


Hur gick det? Har superlim tror du det går bort utan att skada lacken??


Jag använde en värmepistol för att ta bort det värsta limmet. Sen Label-off och i slutet meguiars clay och Ultimate Compound.


På vilken temperatur körde du på? superlimet jag använde tål upp till 120grader och jag har precis inhandlat Label off. Är det bara att skrubba på?


Jag använde Label off på dom små limresterna. Fungerade ej på stora limytor med tjockt lim. Värmepistolen jag använder är Biltemas egna med två lägen. Så jag vet ej vilken temp den går upp i


Okej. Måste vart denna isåfall: http://biltema.se/sv/Verktyg/Elverktyg/ . -kW-17227/ Vilket läge körde du på isåfall och hur länge?


Lyckades efter lite kämpandes får bort det.. Dock finns det lite lite , pytte lite repor.. Syns knappast , men nya audi ringarna ska på över det endå


Det stämmer med värmepistolen, den jag använde. Jaså du fick bort det ändå. Ja lite smårepor går ju att få bort med rätt produkter också.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka