"Fix it PRO penna" - tv shop

Har testat fix it pro. Som väntat, var det bara skit precis som andra produkter jag köpt på Tvins. FöLjde bruksanvisningen men resultatet blev långt mycket värre ön innan jag applicerade medlet. Efter torktiden kunde man se breda vita ränder där man använt "pennan". Efter klagomål till tvins, fick jag svaret: "det skall fungera"! Fick alltså min bil fördärvad med detta "fantastiska" medel. Och i vanlig ordning, går det inte att få någon rättelse. Så vad ni än gör, KÖP DET INTE!



Svar på inlägget: "Fix it PRO penna" - tv shop



Fixit har jag använt - och en god vän har också använt det - med mycket gott resultat.


Använt *pennan* och ser skitbra ut först men som sagt,nästa tvätt,simsalabim,repan tillbaka.. Är väl bara klarlack i den så pennan är bara till för att det ska bli enkelt att fylla i en repa. Inget trollerimedel som vissa tror .


Själv föredrar jag lackstift från biltillverkaren. Sen en polering på det


Bra bump där på en två år gammal tråd för at inte skriva något speciellt vettigt. Finns det folk som är anställda för att googla runt om vissa produkter för att skriva bra saker om dom tro?


Fick en sådan penna i prov av den i reklamen som går på TVn, och den funkar, tills nästa biltvätt då såklart, då måste man fylla i igen


Perfekt alltså för bilhandlare som ska sälja bilar.


http://www.svt.se/plus/artiklar/fix-it-pro


första inlägget här på garaget också, lustigt! haha


Haha,kollade inte ens datum,bara skrev..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka