Hur ska jag ta bort dessa sträck/fläckar från rutan?

Hur ska jag i hela friden ta bort dem här fläckarna från mina bilrutor?! Detta är vindrutan men fläckarna finns lite varstans på alla rutor.



Svar på inlägget: Hur ska jag ta bort dessa sträck/fläckar från rutan?



Omöjligt att säga efter att bara ha sett en bild, men kan du känna "fläckarna" ? Kan inte vara repor/skrap efter att någon använt något som inte bör användas som iskrapa men gjort det ändå?


Tycker rutan ser ganska sliten ut


Tänkte bara försäkra mig om att vi allihopa kollar på dem lite tjockare sträcken som går vågrätt och inte diagonalt?


De strecken ser ju ut som någon skrapat rutan med en sten eller liknande, du känner väl och reporna sitter "i glaset" isåfall är det ju bara att byta rutan


INTE diagonalt alltså. Dem vågräta lite tjockare, ser inte det ut som när man drar gummi på ett fönster? Typ vindrutetorkarna?


Menade inte heller de diagonala repor som uppstår av vindrutetorkarna


Är det vanligt att rutan blir så dålig efter 4år? Bilen köptes ny 2006..


Beror på.


sånt kit kostar 25000 så billigare o byta ruta.





Känner igen det där faktiskt, det är inte rutan som är dålig utan det är någon som har skrapat rutan med en dålig isskrapa eller något som inte ska användas som isskrapa överhuvudtaget. Enda vettiga du kan göra är att byta ut rutan



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka