Poleringsmedel på listerna!

Polerade min bil för ett tag sen, och råkade maskera lite dåligt så råkade köra med maskinen lite på listerna.. Nått bra tips på hur jag får bort skiten eller är det bara slita bort dom och lacka dom? Mvh.



Svar på inlägget: Poleringsmedel på listerna!



prova att kör med en värmepistol på dem, funka skit bra för mig


fönsterputs på en tygtrasa brukar fungera bra Nästa gång tejpar du listerna


ah, provade det på min förra bil och det funkade faktiskt, men tänkte eftersom jag kört med polermaskinen på så kanske listerna slipats ?


finns speciellt polermedel för plastlister, black chrome? rätta mig om jag har fel!


Åk till din närmaste bildelsbutik och inhandla "bumper shine" så är problemet löst.


har kört med turtle ice på listerna, läste någonstans att den ska vara bra och göra dom svarta och fina igen men jag tyckte den var värdelös..


börja att ta bort polermedler först, fönsterputs trasa, eller avfettning och spola, finns speciell sprit, och adra medel för detta, efter det kan du börja fundera på bumpershine m,m och värma listerna,, men se till få bort polerresterna först.


här ser ni hur det ser ut ..


testa med ett vanligt suddgummi. Tar lite tid men funkar. om du bara täcker över det med någon smörja från macken som kommer det synas igen när smörjan är borta.





Hm, vad menar du då för smörja?


turtle bumpershine tillexempel Kvittar nästan vad du lägger på för det kommer fram igen om du inte får bort det. Även med Concept Vista på så kom det fram efter ett par månader på min.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka