Tvättning av poler rondeller

Hur går ni till väga när ni hand tvättar era poler rondeller ? använder ni något medel eller liknande ? // Viktor



Svar på inlägget: Tvättning av poler rondeller



Använd någon alkalisk avfetning t.ex HD-grön. Gör en liten blandning med vatten i en hink eller annan behållare och låt ligga ett tag, krama sedan ur trissorna och skölj ur tills du känner dig nöjd. Detta är ett sätt


Personligen kastar jag mina rondeller efter en användning då jag inte vill riskera att något litet sandkorn eller annan skit sitter kvar..


brukar köra dom i tvättmaskinen en eller två gånger sen brukar jag slänga dom. blir som nya!!


Vi brukar tvätta våra rondeller med högtryckstvätten funkar fint. Låt dom ligga å torka på ett varmt å luftig ställe över natten.


Tvättmaskin och inget sköljmedel. Då håller dom tills limmet försvinner som håller kardborreplattan. Och det blir aldrig något skit kvar i dom heller. Har gjort så så länge jag jobbat med rekond (5år). Och det har funkat alldeles utmärkt.


jag hade problem med att lösa vaxet(3m) med endast vatten, så jag använde mig av lite diskmedel! funkade utmärkt, har dock inte testat rondellerna efter detta!


+1 på den. Ibland slänger jag även på lite avfettning innan som lite extra rengöring.


brukar endera lägga dem i tvättmaskinen eller skölja upp dom med tvättmaskinspulver och hett vatten



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka