Få bort silikon från plastlisterna?

Hejsan! Jag gjorde det dumma misstaget att jag använde mig av biltemas Plast och Gummivax på listerna för att få dem svartare. http://www.biltema.se/sv/Bilvard/Exteri . -gummivax/ Och nu har jag bestämt mig för att lacka dem. Vad ska jag använda mig av för att få bort silikonet så att det går att lacka dem? Några tips? Thinner?



Svar på inlägget: Få bort silikon från plastlisterna?



Det är mycket(i ordets rätta bemärkelse!) svårt att få bort silikon från listerna, men det är nog starka vätskor och en hel knippe våld och tålamod som är den ända mojliga utvägen, funkar inte det så finss det, tyvärr, inte så hemskt mycket att göra, annat än att lova sig själv att aldrig mer besöka feltema!!


Åh Men om man slipar och lackar listerna som dom är, kommer färgen inte fästa eller blir de sånna bubblor då?


om du slipar och lackar listerna som de är så finns det en stor chans att färgen lossnar eller flagar efter en tid, är dock ingen specialist på området!!


Går det inte få bort med typ bräkleen?


silikonentferner ex detta http://www.umeabilfarg.se/?artnr=D800-1&cat_id=35 finns på sprayburk och i burk. fråga din lackerare om du får köpa en skvätt. annars borde mekonomen lr liknande ha.


Tack! Ska fråga hos mekonomen!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka