Tips på hur man får bort bensindoft

Tjaba! Luktar bensin i farsans kärra och börjar tröttna på det. Så om nån har något bra tips hur man får BORT lukten, inte ersätter med wunderbaums eller något annat skojigt. Tack på förhand



Svar på inlägget: Tips på hur man får bort bensindoft



Man åtgärdar läckaget kan vara ett tips Vad har farsan för kärra? Det kan vara att det läcker i t ex bränsleslangar/rör.


ett litet lätt husmorstips ställ in en hink ättika i bilen och låt stå över natten


Det är inte läckage har checkat. Körde en reservdunk i bilen, men har tagit ut o tvättat allt. Vi testar lite ättika Tack båda två


Aha, lite spill alltså Jag skulle också pröva ättika, det funkar på allt från kattpiss till spädbarnsbajs Ställ ett fat med ättika i bilen och låt stå något dygn. Nu kommer det att stinka ättika i bilen. Vädra ut ättikan, och så ska bilen lukta neutralt igen.


Kanon fint Tack


jag hade en dunk som läckte i min v70 en gång stank ordentligt i bilen, ställde upp dörrarna/bakluckan och skrubbade där det läckt med trasor, lukten försvann efter ett tag.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka