Automat tvättar anus eller?

Har funderat många gånger på atutvättarn på mackarna, det är skitsamma på en gammal sketbil för 5papp om där blir nån rep typ men vad tycker Ni som har nya bilar? Kör Ni er nya fina bil i en autotvätt?JAg vet inte men vill tror att på något sätt är det inte bra? men finns det någon fakta om detta och då menar jag inte de som tillverkar maskinerna hehe utan oberoende?några ider och tips om var jag kan hitta nåt om detta?



Svar på inlägget: Automat tvättar anus eller?



lika bra att låta tjejen repa tvätta bilen, blir samma resultat. Bilen blir inte ren, och det är mend högsta sannolikhet repor överallt. Jag hade aldrig kört en nyare bil genom en automat på en mack, skulle jag köra automat så är det bara på mjuk biltvätt. det är för att de faktiskt jobbar med just biltvättande, å faktiskt sköter om sina maskiner. + det att de som står där ofta inte är en flicka på 16 år som jobbar extra efter skolan, å inte vet ett jävla piss om biltvätt.


jag skulle aldrig köra in en bil jag var rädd om i en borsttvätt! finns ju de med enbart högtryck, men de blir sällan så rent! sen vill jag minnas att biltvättarna fungerar som så att de sammlar upp allt skitvatten o filtrerar det och återanvänder det, och på vintern kommer det med en massa saltrester och det sprutas sen på bilen igen när man tvättar den? Någon som har bttre koll får ju gärna rätta mig då det var längesen jag fick den informationen!


Låser och hänvisar till dom trådarna som redan finns i ämnet Mvh Hamilton



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka