Välja bas i en färdig låda

Hej. Tänkte slänga in en baslåda i min V70 o hittade tjejens gamla hemma. Nu e frågan, skulle behöva tips på 2 basar som kan tänkas passa i den. Det är en låda utan mellanvägg med måtten b 10 dm, h 2 dm, d 1,8 dm. Finns det några kickers eller dls basar som kan passa denna låda tro? / Rickard



Svar på inlägget: Välja bas i en färdig låda



Inner eller yttermått? Vilken materialtjocklek? Är det sluten låda? Om det är yttermått så borde det handla om 6,5" basar, det får inte plats med 8" som jag ser det.


Innermått. Materialet ligger på 23mm, De var en gammal mds låda med dubbla 10 or från början med dom var så gamla. Vad kan tänkas passa i denna låda? Om ja inte e helt ute o cyklar blir de väl en 36 liters låda.


Ja det blir 36L. Men tycker lådan känns lite väl liten för att vara för dubbla 10:or. Är du säker på att det inte var dubbla 8:or? För höjden blir ju bara 24,6cm hög och en 10 brukar vara runt 26-27 i yttermått.


Aj fan, hittade en av dom gamla basarna i förådet nu o du hade rätt de var bara 8. Då ändrar ja frågan lite. Finns det något bra tips på sjysta 8 or man kan trycka dit? :-)


Gladen SQX 8 http://www.pmshopen.se/gladen-sqx-08/692-0


Kicker Comp R hade funkat kanon i den lådan. http://www.stereospecialisten.se/sv/pro . p-r-8.html En annan fördel är att dem är ganska lättdrivna




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka