Bas hjälp

Hej, går i tankarna att slänga i en bas i min c70, är helt grön på området billjud. Undrar om det går att koppla in på originalstereon? sc900 Och hur man ska ha basen.. eller basarna, in mot kupen eller utåt i bagaget. Har tänkt att bygga lådan själv, så att den passar bra i bilen. Tips på bra grejer för max 2000



Svar på inlägget: Bas hjälp



du behöver nog ett slutsteg till basen vad spelar du för musik?


Tror du får höja taket för budgeten en aning, om du skall ha något ljud som låter någorlunda..


För 2000kr får man ju ett OK ljud? Då lär man ju dock bygga lådan själv men ah 2000 ska du komma en bit på! Vad lyssnar du på för musik? Hur mycket utrymme vill du använda? Måste allt vara nytt?


lyssnar på allmöjlig musik, hur ska man rikta basen? inåt kupen? vill bygga lådan så den passar i inredningen, (är snickare) så inga problem. slutsteg förstår jag att jag kommer att behöva. förmodligen siktar jag på 1 st 12a länka gärna bra tips!


Jag har haft lite allt möjligt av 12or just nu så har jag (av billiga) 1st Mutant 12" I rätt låda så spelar den sjukt bra! Hur ser c70n ut i väggen bakom baksätet? Om du bygger helt tätt med basen emot och försöker göra så fritt som möjligt in mot kupén så blir det nog bra!




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka