Halv baslåda

Tjaa! var och klåpade och köpte en 12 tummare till 740in före ja visste att de inte går bra ihop. (skulle vart två 10:or istället..) nåjaa, har spelat en stund nu med 400 kronors köpis-låda mitt på reservhjulsbaljan. Men skulle vilja ha skiten under hatthyllan både för utseénde och för att kunna använda skuffen till nåt annat också. Började mecka aningen idag och märkte fort att det är näst intill omöjligt att få elementet att vara riktat innåt kupén, inte ens fast man vinklar lådan.. såå nu står det såhär: det jag då undrar är: skulle det gå att bara smätta fast en skiva på de två bitarna som är klara och lägga elementet direkt på den, alltså utan botten, topp och bak-del. förstår att man inte kan få perfekt ljud ur den med sån låda, men om man har helt tätt åt alla håll där inne? Skulle det kunna låta spännande med öppen skid-lucka? eller är det bara att försöka få intyngd en hel låda direkt?



Svar på inlägget: Halv baslåda



vrf ska du ha elementet bakåt? funderat över om det kan vara mer passande att göra ett hål i hatthyllan och sen porten genom skidluckan? eller att du bygger låda i reservbaljan? blir ju bara massa oljud av att ha en baslåda sådär i en sedan


helt enkelt eftersom det inte ryms.. det är 28 centimeter till hatthyllan och elementet med fästen cirka 32 cm.. om man ska vinkla den tillräckligt för att den ska rymmas (rätt stor magnet) så pekar den nästan rakt uppåt.




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka