Koppla bas och slutsteg Volvo s60?

Tjenare! Det är så att min flickvän har köpt en volvo s60 och bad mig att koppla bas i bilen! Min fråga lyder då: -Finns det Lågnivå uttag original på stereon? -Om inte? finns det någon typ av adapter man kan koppla? -Eller måste man byta hela stereon och vad blir det för konsekvenser? Tack för svar!



Svar på inlägget: Koppla bas och slutsteg Volvo s60?



Högnivåomvandlare är lösningen. Tar signal från högtalarna i hatthyllan och ovandlar till lågnivå till steget.


Finns adapter å köpa satt du får lågnivå Har en som ligger om intresse finns pm i såna fall


vet inte om man får länka eller hur folk tycker om det. men backesljud har ju en adapter för ca 200ingen som gör att man får 2st lågnivå ut. högnivå ska man inte gå på då volvo har något system som gör att man inte kan basa på ordentligt när man höjer. köpte själv en sån och den kom igår (beställde i lördags).


Har du orginal steg i bilen ?


Den här använde jag, fast jag köpte från annat håll:http://www.brc.se/lagnivaadaptrar/volvo . rstarkare/ Sen fanns här också:http://www.brl.se/sv/artiklar/autoleads-pc314.html http://www.dnbilradio.se/produkt/Volvo-adapter-VOLVO-2


beställde en adapter till lågnivå. så borde komma om några dagar! När jag endå är igång vill jag passa på ni med s60? Hur går man tillväga för att byta växelspaken till en spaceball?? den med det silvriga runt spaken och en läderknopp! är det svårt? hittade en på bildelsbasen tänkte byta den! Tack för svar!


Det e inte svårt men du måste ha rätt storlek. Spaken sitter på en kulled o kan sitta som fan;-) Tror jag har bilder på bytet nånstans i min tråd.




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka