[VW Golf] Originalljud ut, nytt ljud in.

Min Volvo är såld och jag har numera en 2008 VW Golf 3.2 R32 Mk V som det ska byggas ljud i. Samma grundförutsättningar som i min gamla tråd, d.v.s. en budget på 25,000 kr för allt inkl installation, spela på som fan men en massa dunk, huvudenhet som klarar AAC och mycket viktigt FLAC. Kan dock vara en stor baslåda denna gången eftersom man kan använda snabbkoppling och plocka ut den vid behov. Det viktigaste är dock mitt tvångssyndrom som gör att allt måste vara av samma märke. Allt utom hududenheten. Skickade ett mail till CDR här i Göteborg och fick följande förslag för 25,000 kr inkl montering, specialanpassad 22l sluten låda för basen och dämpning av framdörrarna: Huvudenhet: Alpine IDE-178BT Sub: Alpine SWR-10D + 22 l sluten specialanpassad låda Monosteg: Alpine MRX-M110 Tvåkanalssteg: Alpine MRX-F35 Kitsystem: Alpine SPR-60C Kommentarer på detta? Finns det bättre grejer att köpa för pengarna? Räcker en 10-tummare? Enligt säljarens mail så spelar denna Alpin-bas riktigt bra men att den kräver effekt. Spelar enligt honom båda snyggt och högt med som han skrev "adekvat tryck". Hjälp!



Svar på inlägget: [VW Golf] Originalljud ut, nytt ljud in.



Det kommer nopg att spela fin fint men be Hasse eller Niclas hos CDR att visa dig en Focal väg också focal har bland annat färdiga kit för golf och fråga dem rakt ut om dem skulle kört på focals väg eller alpines (är ganska övertygad om att dem kör på focal )


Jag har en sådan HU. Den är trevlig. Funkar fint. jag kör också med st 10". För mig räcker det fint. Men vill du ha mkt tryck räcker det nog inte med en sluten 10.




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka