Gas alpha 212 Volvo V40-99

Hej! Har kikat lite på det här: http://www.brl.se/sv/artiklar/gas-alpha . -hcp4.html som jag tänkte ha i v40:n. Kan i stort sett ingenting om billjud så undrar hur svårt det är att dra kablar och koppla in det rätt? Och räcker det med det där slutsteget? Är inte ute efter något värstingljud utan bara att kunna poppa lite när man är ute å åker. Sen undrar jag om man bör byta ut högtalarna också eller om det räcker med original?



Svar på inlägget: Gas alpha 212 Volvo V40-99



sitter det orginalstereo elr har du en eftermarknadsstereo och om så har den nya stereon lågnivå/rca utgångar?


Kenwood KCD-BT42U heter den. Antar att den har de.


det slutsteget tycker jag är förklent för dom basarna vad har du tänkt att lägga på hela paketet dvs högtalare+ basar + slutsteg och kabelkit ?


Hade tänkt mig runt 5000:- så du tycker jag ska köra på det andra steget eller? kikat på Hertz DCX 4tum å ha i instrumentbrädan och GAS Silver 5.25 å ha i framdörrarna, kan de vara nåt tro?


http://www.pmshopen.se/gladen-sqx-08-vb/753-0 http://www.pmshopen.se/gladen-rs-130/1105-0 http://www.pmshopen.se/gladen-m-line-754/1151-0 sen är ju frågan om man ska spela högt med överröstad bas elr om man vill att det ska låta någerlunda balanserat


http://www.pmshopen.se/baspaket-k2/690-0 Kan de där funka tror du?




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka