Vad för ljud ska jag köpa?

Tjenare! Precis införskaffat mig min förste 940 sedan. Jag hade tänkt slänga in lite ljud i bilen ofcourse men vet inte så mycket om detta. Skulle varit kul om jag kunde få lite hjälp med detta och om någon skulle kunna slänga ihop lite ljud på nån hemsida för ungefär 5-6-7 tusenlappar 6:9or behöver ni inte tänka på för det har jag redan 2 st men allt annat skall ingå alltså stereo, högtalare i dörrarna (4st), bas, slutsteg, baslåda något mer som behövs? Som sagt ska baslådan sitta en 940 sedan och som jag fattat de så ska man ha den i den lilla luckan från bagaget till baksätet, hur ska man kunna bygga de? Ska man ha ett rör emellan eller hur skall man ha det? Skall jag ha 2 eller 1 slutsteg? Ja som sagt så får någon gärna slänga ihop någonting! Säg till om jag skriver i fel tråd eller länka gärna en guide om det finns, tack i förhand!



Svar på inlägget: Vad för ljud ska jag köpa?



Såg nu hur jag skall bygga Behöver dock fortfarande hjälp med vad jag ska köpa


Vad lyssnar du på för musik och hur vill du att det ska spela? Är mycket bas viktigare än ett bra framsystem tex? Ska du bygga egen låda eller vill du ha en färdig?


Hardstyle och rap e la de som kommer spelas mest, ska bygga en låda själv, farsan hjälper till


GAS PRO1000.1 och 2st GAS silver 12" kommer basa på ganska bra och kostar 3800 ungefär, en hyfsad stereo (beror lite på vad du vill ha) kan du få för 1000-2000kr och sen kan du köpa högtalare för resten av budgeten. Ett steg till framsystemet skulle vara bra men då får du gå ner ett steg på basarna för att hålla budget :o Har du ett slutsteg till dina 6*9or?




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka